Selamat Datang

Gua percaya lu orang yang menjejaki blog gua ini terdiri daripada mat-mat rock yang pernah melalui zaman kegemilangan rock kapak satu masa dulu. Pada ketika itu industri hiburan sangat meriah. Boleh dikatakan setiap hari ada saja lagu baru yang keluar. Pelbagai band muzik yang muncul dengan bermacam-macam nama membawa killer song masing-masing. Walaupun sekarang zaman telah berlalu, tapi lagu-lagu tersebut masih menjadi kegilaan. Syarikat rakaman dan stesen radio juga berlumba-lumba mengeluarkan semula lagu-lagu popular tersebut. Tapi sebenarnya ada banyak lagi lagu-lagu yang popular dan sedap didengar yang tidak lagi diperdengarkan kepada umum. Dalam blog ini gua cuba untuk memperdengarkan sebahagian lagu-lagu tersebut yang juga menjadi pujaan gua pada ketika itu.

Selamat Datang Ke Blog ROCKGEMPAK

ROCKGEMPAK merupakan sebuah laman web lagu rock kapak yang menghidangkan lagu lagu rock 80an dan 90an untuk pendengaran lu orang. Semua lagu lagu rock kapak yang terpilih dan terbaik boleh lu orang dapati di sini. Selain dari mendengar gua cuba untuk memberi sedikit sebanyak info tentang lagu atau artis tersebut. Harapan gua ianya akan mengimbas semula ingatan kita pada lagu lagu rock kapak 80an dan 90an ini. Jika lu orang berminat untuk mencari lagu di internet, web ini juga menyediakan pautan pautan link ke beberapa laman web download lagu. Khususnya lagu lagu rock.
Kekalkan kesetiaan lu orang bersama RockGempak kerana laman web ini akan sentiasa dikemaskini dengan penambahan lagu lagu rock kapak pujaan lu orang. Hidup Rock Kapak

Tag:

6 comments:

sk8edge said...

hahaha..lagendarock punya web tu byk org dah boikot sebab cam cibai jer...byk sgt rulez ni tak boleh tu tak boleh...lawak sial web tu...

Ahmad Wisma said...

gersang punya album takde ke?

puteh said...

assalamualaikum..
bro,aku link ko nye site ekk kat aku nye site..aku mmg minat gile ko nye site ni,best n berinfo.aku time mula2 kenal rock ni,usha2 ko nye site la,kenangan ni.hehe..(^_^)

puteh said...

lupe,aku nye site http://langsirkalerbiru.multiply.com/
kalo rajin lawat la,tapi maaf la aku byk sorok2 mende,just utk kontek aje..pape pun mekasih bebyk..

xhunx said...

salam,
hei geng...aku nak cari lagu tp tak tahu tajuk n penyanyinya....yang aku tahu lirik lagu jer..klu u all tahu,bgthu la yer....
"engkau pergi dengan cinta jua kasih,tak terdaya aku menahannya..
telah tersurat ketentuan dari azali"
n last sekali lirik nya "engkau bersemadi,disisi yang Esa"

Muhammad Azwan said...

bro....ade tak album band STACCATO....takkan takde kuar radio rtm kot....kalo ade upload la...best tu...